Etsi

Yhteislenkit

Yhteislenkit

Nivalan Polku ry, järjestää säännöllisesti yhteislenkkejä. Lenkkejä tehdään vaihtelevasti, sekä asfaltilla että maastossa. Lenkkien taajuus vaihtelee vuodenaikojen mukaan.
Yhteislenkit on hyväksi havaittu, yhteisöllinen, kannustava ja turvallinen tapa harrastaa juoksemista. Ne sopivat aloitteleville ja kokeneille liikkujille, tavallisille kuntoilijoille, sekä myös niille jotka harrastavat tavoitteellisempaa liikuntaa. 
Lenkkejä järjestetään viikottain ja niiden kestot ja pituudet vaihtelevat. Kerran kuukaudessa pyritään järjestämään myös kevyt pitempi kävely- tai vaelluslenkki. Yhteislenkeille osallistujan ei tarvitse olla seuramme jäsen vaan ne ovat avoimia ihan kaikille. Tervetuloa mukaan!
 

Yhteislenkkien ajankohdat ja paikat

Lenkin ajankohta, kesto/mitta/tahti, lähtöpaikka, vetäjän nimi.
Jos lenkin perässä on mainittu ilmoittautuminen, siihen tulee ilmoittautua erikseen. Muut lenkit sen vetäjä tekee jokatapauksessa. Jos perässä lukee peruttu, ei lenkkiä ole. Seuraa aktiivisesti tätä sivustoa.
Kannattaa laittaa seurantaan yhdistyksen facebook-sivu jossa tiedotetaan myös yhteislenkkien ajankohdat ja muutokset. Sivustoa voi seurata vaikkei olisikaan facebookin käyttäjä.

TULOSSA
YHTEISLENKIT ON TOISTAISEKSI TAUOLLA. 
Jatkamme lenkkejä kun pandemiatilanne sen sallii.

Pvm Aihe (vetäjä)